Click to enroll!
Cuddle & Bounce (0 - Walking)​​
 
    Tuesday                  11:15am-12:00pm        45 minutes
    Wednesday            11:15am-12:00pm        45 minutes
    Saturday                 9:00am-9:45am            45 minutes
 
Sing & Play (Walking - 2 yrs)
 
    Wednesday            10:15am-11:00am        45 minutes
    Friday                      9:30am-10:15am          45 minutes
 
 
Wiggle & Grow (2-3 yrs)
 
    Tuesday                  10:15am-11:00am        45 minutes
    Thursday                 4:00pm-4:45pm           45 minutes
    Saturday                 10:15am-11:00am        45 minutes
 
 
 
Laugh & Learn (3-4 yrs)
 
    Friday                      10:30am-11:15am        45 minutes
 
 
Wiggle & Grow All Ages (Family)
 
    Thursday                 5:30pm-6:15pm            45 minutes
    Friday                      11:30am-12:15pm        45 minutes
    Saturday                 11:30am-12:15pm        45 minutes

Weekly Class Schedule - Starting in September